.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμMangaΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
10 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 6 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

DIRK, Heiwajima, jester, Nozomu, Ryo D. Amidamaru, SlipKnoTaS

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 49, στις Δευ Jan 30, 2012 9:46 pm
Greek OP RPG

Share | 

[Τέλος] Next Stop: Red Line!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 8:28 pm

Ειχα πλεον γυρισει ολα τα νησια της θαλασσας μου, της South Blue! Ειχα αποκτησει πολυ εμπειρια και οι δυναμεις μου ξεπερνουσαν τις προσδοκιες μου! Ημουν πολυ ευχαριστημενος με τον εαυτο μου και πληρωμενος πλεον με περιπετειες ειχε ερθει η ωρα να αναζητησω την μεγαλυτερη απο ολες! Ειχε ερθει η ωρα να μπω στην μεγαλη γραμμη! Να φτασω στο μερος οπου οι στοχοι μου μπορουν να επιτευχθουν! Βεβαια χρειαζομαι πολυ εμπειρια ακομη αλλα στην Μεγαλη γραμμη θα μπορουσα ευκολοτερα να την αποκτησω απ'οτι στις αδυναμες πλεον για εμενα τεσσερις αρχικες θαλασσες! Το πηδαλιο γυρισε προς Reverse Mountain, η βαρκα ανεπτυξε ταχυτητα και πλεον η ωρα ειχε φτασει!
-Μεγαλη γραμμη... σου ερχομαι!!!
[mor149]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Δευ Jan 30, 2012 1:19 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Go down
Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 8:38 pm

Το ταξιδι που θα ειχα αναμενοταν δυσκολο. Δεν γνωριζα καθολου καλα τον νεο μου προορισμο και ειχα επισης την γκρινια της Λινα που ειχε αρχισει να γινεται εντελως φορτικη.
-Θα ειμαστε ασφαλεις εκει? Ποτε θα φτασουμε?? Υπαρχουν τερατα στα νερα??
Ολες αυτες οι ερωτησεις μου ειχαν γυρισει τα μυαλα. Μεχρι που δεν αντεξα πια.
-Ξερεις Λινα, αυτο το διαστημα που ημασταν μαζι, εστω αυτο το λιγο, ειχαμε και τις καλες και τις κακες μας στιγμες. Αλλα δε νομιζω να τραβαει αλλο το θεμα μας.
-Τι θες να πεις?
-Τιποτα! Τελειωσα με τα λογια!!
Ειπα και την εσπρωξα στη θαλασσα. Μπορουσα βεβαια να την σκοτωσα, δινοντας της εναν καθαρο και γρηγορο θανατο αλλα προτιμησα να την αφησω να παλεψει για τη ζωη της. Ποιος ξερει ισως να εβγαινε κατι αξιοσημειωτο απ'αυτο.
Καθως ταξιδευα προς το Reverse Mountain ειδα απο πανω μου εναν γλαρο απο αυτους που εφερναν τις εφημεριδες στον κοσμο! Ποτε δεν ηθελα να πληρωνω αυτην την παλιοφυλλαδα, τα φερεφωνα της Παγκοσμιας Κυβερνησης, αλλα τωρα που μπορουσα να την παρω τσαμπα γιατι να μην την διαβαζα για να σκοτωσω την ωρα μου?
Με ενα λεπτο διακριτικο κομματι λαβας, χτυπησα τον γλαρο την ωρα που πετουσε απο πανω μου και τον αναγκασα να πεσει στην βαρκα μου μαζι με την εφημεριδα! Αφου εριξα τον γλαρο στην θαλασσα, ανοιξα και εριξα μια ματια στην εφημεριδα!
Τα νεα ηταν συγκλονιστηκα και σιγουρα οχι υπερ μου!!!
Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 8:43 pm

Χαμός στο Sabaody!!

Πριν λίγες μέρες το Sabaody Archipelago, που βρίσκεται στην Grand Line, έγινε πεδίο μάχης για κάποιους από τους καλύτερους ''μαχητές'' όλων των Θαλασσών!
Μια ομάδα επαναστατών, με αρχηγό τον μεγαλύτερο καταζητούμενο αυτή την στιγμή Monkey D. Dragon, έφτασαν στο Archipelago με σκοπό, σύμφωνα με πληροφορίες, να γκρεμίσουν το Auction House κτήριο, το οποίο έχει για ιδιοκτήτη έναν από τους 7 Shichibukai, Doquixote Doflamingo.
Όμως, για άλλη μια φορά η ομάδα των επαναστατών απέτυχε στο να καταφέρει να ολοκληρώσει το στόχο της, καθώς, ο Admiral Destro δεν υπήρχε περίπτωση να τους αφήσει να κάνουν κάτι τέτοιο.
Μια μεγάλη μάχη εξελίχθηκε ανάμεσα στον Kakumeika Dragon και τον Admiral Destro μέχρι που εμφανίστηκε ο Teo D. Messi, ο οποίος αποδεικνύει έτσι μια επίσημη συνεργασία με τους επαναστάτες. Τα πράγματα όμως δεν τελείωσαν εκεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες συνέλεξαν οι έμπειροι δημοσιογράφοι μας, ανακάλυψαν ότι υπήρχαν και άλλα μεγάλα ονόματα στην μάχη όπως αυτό του Black Luster, ο οποίος έχασε την ζωή του στην μάχη αυτή από τον πανίσχυρο Admiral Destro και τον Rikkido Metaru, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Fleet Admiral να πάρει μέρος στην μάχη προσφέροντας 2 Pacifista να τον συνοδεύσουν στην μάχη αυτή.
Βλέποντας ότι δεν είχαν καμία ελπίδα οι επαναστάτες αποχώρησαν μαζί με τον Messi D. Teo δίνοντας την νίκη για άλλη μια φορά στην Παγκόσμια κυβέρνηση αλλά χάνοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την οικόγενεια των Marine το όνομα του οποίου μας έχει απαγορεύσει η παγκόσμια κυβέρνηση να αναφέρουμε και για αυτό θα τον τιμήσουμε κάνοντας μια στρατιωτική παρέλαση προς την τιμή του στο Marineford.

Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 8:53 pm

Ειχα διαβασει αρκετα πραγματα για ολους τους. Τους γνωριζα απο φημες και ιστοριες που ακουγονταν σ'ολες τις θαλασσες απο τοτε που ημουν μικρο παιδι.
Το μυαλο μου ομως τριγυρνουσε σε μια φραση της εφημεριδας που μ'εκανε να σκεφτω πολυ.
....αλλά χάνοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την οικόγενεια των Marine το όνομα του οποίου μας έχει απαγορεύσει η παγκόσμια κυβέρνηση να αναφέρουμε και για αυτό θα τον τιμήσουμε κάνοντας μια στρατιωτική παρέλαση προς την τιμή του στο Marineford.
-Ανοητοι δημοσιογραφοι!! Θελουν να κανουν τον κοσμο να αναρωτιεται ποιο σημαντικο προσωπο πεθανε αλλα δεν αποκαλυπτουν το ονομα για να πουλανε τις φυλλαδες τους. Ακομα και για τους δικους τους, δεν δειχνουν ιχνος τσιπας!! Ολα για τα φραγκα!! Φτου!!
Ειπα κι εφτυσα την εφημεριδα. Αν συνδυασεις τα ονοματα που αναγραφονται, ευκολα καταλαβαινεις ποιος ηταν ο σημαντικος νεκρος. Απ'τα γεγονοτα αυτα και μετα ολοι τους λιγο πολυ εκανα την εμφανιση τους στον κοσμο. Πλην του Black Luster που σκοτωθηκε και του....Admiral Destro....Του πιο δυνατου ανθρωπου του κοσμου...Ή καλυτερα του μεχρι προτινως δυνατοτερου ανθρωπου του κοσμου γιατι μετα τον θανατο του, ο τιτλος αυτος πηγαινε στον Rikkido Metaru.
-Λες αυτος να εβαλε το χερακι του στον θανατο του Admiral?? Μπα, δε νομιζω...Αλλα αν το εκανε η κυβερνηση δεν θα αντεχε δευτερη απωλεια....Λες??

Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 8:57 pm

Μετα απ'αυτες τις σκεψεις συνεχισα την αναγνωση της εφημεριδας....

Νέοι κίνδυνοι στις αρχικές θάλασσες!!!

Πλέον μετά την γενιά των Rookies με Monkey D. Luffy, Eustass Captain Kidd, Trafalagar Law κτλπ μια νέα γένια φαίνεται να ''ανθίζει'' στις αρχικές θάλασσες με σκοπό την κατάκτηση του πολύτιμου θησαυρού το οποίο είναι ένα μακρύ όνειρο καθώς βρίσκεται στην πιο επικίνδυνη θάλασσα,το New World.
Θα σας παρουσιάσουμε 3 από τους πιο επικίνδυνους νέους πειρατές της αρχικής θάλασσας ώστε σε περίπτωση που τους βρείτε να μας ενημερώσετε!

Πειρατές
Takasugi Shinsuke
=============

Όνομα: Takasugi Shinsuke
Φύλο: Άντρας
Γενικά: Χρήστης φρούτου του διαβόλου...κατάστρεψε ολόκληρη βάση των Marine και συνεργάστηκε με τους επαναστάτες.
Περιγραφή: Ψηλός, με μωβ μαλλιά που φτάνουν στο ύψος των ώμων. Το αριστερό του μάτι είναι καλυμμένο πάντα με επίδεσμο. Φοράει κίμονο που τραβούν την προσοχή των υπολοίπων. Έχει πάντα το πολύτιμο σπαθί του δεμμένο στην μέση του και θηκαρωμένο.
Bounty: 7.000.000

Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 8:57 pm

Πειρατές
Roni D. Razor
=============

Όνομα: Roni D. Razor
Γενικά: Ένας πολύ δυνατός πειρατής ο οποίος έχει σκοτώσει πολλούς Marine χωρίς δεύτερη σκέψη...τον φωνάζουν ο Μπάμπης ο Σουγιάς!
Περιγραφή: Λεπτοκαμωμένος και γραμμωμένος, με ανακατεμένα μαλλιά, περίεργο ντύσιμο, κουβαλάει πάντα ένα katana με την ονομασία pantera
Bounty: 51.000.000

Πειρατές
Shai Hulud
=============

Όνομα: Shai Hulud
Γενικά: Φρέσκο αίμα στις κατηγορίες των πειρατών με τον Shai Hulud, ένα μοχθηρό πειρατή ο οποίος ακόμη δεν έχει Bounty καθώς δεν έχει αποφασιστεί τίποτα από τους αρχηγούς των Marine.
Περιγραφή: Ύψος 1.85, ωχρό δέρμα, Ξυρισμένο κεφάλι, μούσι πιγουνιού, μία ουλή στο στομάχι του και άλλη μια κατακόρυφη στο δεξί μάτι του, ένα κόκκινο ταττού που ξεκινάει λίγο κάτω από το αριστερό του μάτι, περνάει από το κρανίο του,την πλάτη του και φτάνει μέχρι το αριστερό του μπράτσο. Φοράει συνήθως τα Wrist και Leg bracers του και μία ζώνη όπου κρατάει ένα πανί για να κρύβει τα απόκρυφά μέλη του σώματος τους.
Bounty:
Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 9:09 pm

Μεγάλη νίκη των Marines εναντίων των Insanity Pirates

Το πειρατικό πλήρωμα Insanity Pirates βρέθηκε σε περιοχή που Marines προστάτευαν. Οι άνδρες της κυβέρνησης πήραν αμέσως θέση στην θεά του επικίνδυνου αυτού πληρώματος, όπου μέσα σε αυτό βρισκόταν και η επικηρυγμένη αρχαιολόγος Evriale Snakeheart. Στο ίδιο νησί αποδείχτηκε ότι υπήρχε και άτομο των Επαναστατών το οποίο πιθανότατα βρισκόταν στο μέρος αυτό για να πάρει πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης. Μια μάχη αρκετά σκληρή ακλούθησε η οποία κόστισε τις ζωές πολλών ανδρών, με νικητή τους Marines, καθώς κατάφεραν και σκότωσαν την πολύτιμη για αυτούς αρχαιολόγο, η οποία οδηγήθηκε στο Impel Down πριν γίνει η εξόντωση της. Ο επικίνδυνος πειρατής Raziel και το πλήρωμα του χάθηκαν από πρόσωπου γης, το ίδιο και ο επικίνδυνος Επαναστάτης Kuran Kaname. Η κυβέρνηση έχει στείλει ήδη ενισχύσεις στην East Blue με σκοπό την εξόντωση τους.

-Ενδιαφερον αυτο. Μελλοντικοι αντιπαλοι....Ειμαι σιγουρος οτι θα τους συναντησω στο μελλον
Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 9:28 pm

Οι Incompatible Pirates ξαναχτυπούν!!

Στο νησί της Loguetown στην East Blue αρχικά πιάστηκε αιχμάλωτη η περίφημη καπετάνισσα των Incompatible Pirates Sakura μαζί με το νέο της μέλος Melody D. Annie χάρις τον Captain Very Good ο οποίος δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα εναντίων τους δείχνοντας το πόσο δυνατός είναι ένας Captain.
-Δεν επιτρέπεται δύο κοριτσάκια να τριγυρνάνε στην Loguetown με όπλα..., είπε περήφανος ο Very good σε έναν από τους στρατιώτες του ο οποίος μας ενημέρωσε για το συμβάν.
Στην συνέχεια όμως είχαμε πολλά παράξενα γεγονότα, καθώς εμφανίστηκαν άλλοι δυο πειρατές οι οποίοι ελευθέρωσαν τις κοπέλες και γλίτωσαν από τα χέρια του Captain.
Φήμες λένε ότι ένας παράξενος τύπος με ένα μεγάλο τατουάζ σκότωσε του φύλακες και ελευθέρωσε τους πειρατές, αποδεικνύοντας ότι οι Incompatible Pirates δεν είναι μόνο δύο κοριτσάκια που τριγυρνούν γύρω σε όλες τις πόλεις αλλά επικίνδυνοι δολοφόνοι που μπορούν να σας σκοτώσουν ανά πάσα στιγμή!!!Για αυτό προσοχή!!

-Γυναικες του τυπου μου....Ακρως επικινδυνες!!! Ευτυχως βρεθηκε αυτη η εφημεριδα και περναει η ωρα μου. Γιατι αλλιως αυτο το ταξιδι θα ηταν αιωνιο!!
Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 9:36 pm

Καθώς ξεφύλλιζα την εφημερίδα το μάτι έπεσε σ'ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο αφορούσε την αφεντιά μου. Έσπευσα να το μελετήσω με αγωνία για να δω ι σκέφτονται οι εχθροί μου για μένα!!

Χαρακτήρας: Rob Greywind

Παράταξη: Πειρατής

Νησί/Θάλασσα: East Blue Sea :: Baratie

Περίληψη: Ο Rob εμφανίστηκε στο Baratie. Ο συγχρονισμός ήταν άσχημος καθότι στο εστιατόριο έκανε την εμφάνιση του ο Don Krieg και το πλήρωμα του. Ξέσπασε μάχη μεταξύ των εργαζομένων του Baratie και των πειρατών. Ο Rob πολέμησε στο πλευρό των μαγείρων. Όλοι στο Baratie έγιναν μάρτυρες της βαναυσότητας του και της παντελούς έλλειψης ελέους του νεαρού Πειρατή. Ο Rob σκότωσε πολλά μέλη του πληρώματος καθώς νίκησε και τον ίδιο τον Krieg. Όλοι οι πειρατές συνελήφθησαν από Μαρίνς, πλην του Rob που, άγνωστο πως, διέφυγε.

-Απ'ότι βλέπω είναι αρκετά πίσω ακόμα! Ούτε καν θυμάμαι πότε ήμουν σ'αυτό το μέρος!! Απ'ότι φαίνεται δεν ξέρουν για τη νέα μου δύναμη...Ή ίσως θέλουν να πιστέψω αυτό ακριβώς. Είνα αρκετά πανούργοι για όλα αυτά!!
Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 9:39 pm

Αφησα τις δυσαρεστες σκεψεις πισω μου και πεταξα την εφημεριδα στην θαλασσα! Δεν ηθελα να δω και αλλες επιτυχιες των αντιπαλων μου, ειτε ηταν πειρατες, ειτε μαρινς, ειτε κυνηγοι! Ημουν μονος σε αυτον τον κοσμο και μονος θα πορευομουν! Δεν επρεπε να με νοιαζουν οι επιτυχιες των αλλων! το μονο που θελω ειναι να συγκεντρωθω, να δυναμωσω και να πετυχω τους στοχους μου!
Απο μακρια αρχισα να διακρινω ενα τεραστιο βουνο. Με ενα ζευγαρι κυαλια που ειχα κλεψει απο το ληρωμα της Ναντια ειδα κατι που μου εκοψε την ανασα! Η θαλασσα, μεσω μιας μεγαλης λωριδας νερου, ανεβαινε το βουνο!!! Το ανεβαινε μαλιστα με φορα και κυμα. Ηταν ενα εκπληκτικο θεαμα το οποιο δεν μπορουσε παρα να σημαινει ενα πραγμα! Ημουν μπροστα απο το Reverse Mountain, την πυλη για την Grand Line!!!
Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 9:47 pm

Πριν προλαβω ομως να περασω μεσα στον υδατινο δρομο για την κορυφη του βουνου και την Μεγαλη γραμμη, μια κανονομπαλα εσκασε διπλα μου! γυρισα και ειδα ενα πειρατικο πλοιο να ερχεται με φορα και αυτο προς το Reverse Mountain! Οι πειρατες φωναζαν και ωριονταν αλλα δεν μπορουσα να ακουσω τα λογια τους παρα να δεχτω τις επιθεσεις τους! Με ενα τειχος λαβας και τις δικες μου "κανονομπαλες" αποκρουσα τις απανωτες επιθεσεις των πειρατων αλλα δεν μπορουσα να αντεπιτεθω λογω του ισχυρου ανεμου και των δυνατων κυματων μου με εκαναν να χανω την ισορροπια μου καθε φορα που προσπαθουσα να δημιουργησω προυποθεσεις για αντεπιθεση! Σε αυτο εφταιγε η βαρκα μου η οποια ηταν πολυ μικρη και ευκολα ελεγχομενη απο τα στοιχεια της φυσης! Η αναβαση λοιπον προς την κορυφη εγινε με δυσκολια και με το πειρατικο πλοιο στην ουρα μου...
Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 9:55 pm

Μπορουσα να αποφυγω τα χτυπηματα απο τα κανονια του πλοιου οριακα. Με δυσκολια μπορουσα να κινηθω στην φουσκοθαλασσια του υδατινου μονοπατιου προς την Μεγαλη γραμμη! Ακομη ανεβαινα και το πειρατικο πλοιο με εφτανε ολο και περισσοτερο! Μπροστα μου ειδα την υδατινη ανηφορα να τελειωνει και με μια αποτομη κατηφορα να σημαινει την εισοδο μου στην Μεγαλη γραμμη! Βεβαια ποτε δεν την φανταζομουν τοσο επεισοδειακη!
Τοτε ομως μου ηρθε και η ιδεα!!!
Μολις εφτανα στην κορυφη θα εβαζα φουλ μηχανες και ενα boost λαβας για να εκτοξευτω ψηλα στον ουρανο πριν πεσω στην κατηφορα θα ηταν οτι πρεπει. Η ωθηση απ'τη δυναμη της λαβας ειμαι σιγουρος πως θα ειναι οτι πρεπει. Απ'την αλλη το πειρατικο πλοιο που βρισκοταν στην ουρα μου, λογω του βαρους δεν θα σηκωνοταν πολυ οποτε θα μπορουσα να επιτεθω απο ψηλα!
Καλα ομως τα λογια αλλα ας δουμε και την πραξη!
Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Κυρ Jan 29, 2012 10:18 pm

Μολις εφτασα λιγες γιαρδες κοντα στην κορυφη τροφοδοτησα την μηχανη της βαρκας με οση ενεργεια μπορουσε να χρησιμοποιησει. Η τεραστια εκπομπη ενεργειας με εκανε να μοιαζω σαν εναν φωτεινο κοκκινο σηματοδοτη! Ωτσοσο μαζι με το boost που ενεργοποιησα, πετυχα τον σκοπο μου και η βαρκα εκτοξευτηκε στον αερα ακριβως την ωρα που το πλοιο των πειρατων με εφτανε. ετσι ενω εγω ημουν ακομη στον αερα το πλοιο τους περασε απο την αλλη μερια κατευθειαν τοποθετωντας το ακριβως απο κατω μου! Δεν περιμενα να προσθαλασσωθω απλα πηδηξα απο ψηλα και επιτεθηκα με αρκετη δυναμη στο πλοιο!!!
Οι πειρατες βλεποντας με να τους ορμαω απο ψηλα αρχισαν να με πυροβολουν με πιστολια αλλα τιποτε δεν μπορουσε να με σταματισει. Hμουν μολις λιγα μετρα μακρια απο το καταστρωμα οταν...
-Volcano Eruption!!
Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Δευ Jan 30, 2012 11:47 am

Η εκρηξη που προκληθηκε με κεντρο εμενα απλωθηκε σφαιρικα γυρω μου και εξαυλωσε τα παντα! Μολις τελειωσα, πολλοι καμμενοι πειρατες επεσαν στην θαλασσα καθως στο καταστρωμα ειχε ανοιξει μια τεραστια τρυπα απο την επιθεση μου!
οι πειρατες τρομοκρατημενοι αρχισαν να τρεχουν ενω μπορεσα και προσεξα τον καπετανιο τους να μην κινείται! Προσγειωθηκα πανω σε ενα καμμενο κομματι του καταστρωματος που δεν ειχε διαλυθει ακομη. Ο καπετανιος των πειρατων με πλησιασε και ηταν φανερα τα νευρα του καθως βυθιζοταν το πλοιο του.
-Ξερεις ποσο καιρο σχεδιαζαμε την εισοδο μας στην Μεγαλη Γραμμη? Ποσα χρονια? Και εσυ μας καταστρεψες ολα μας τα σχεδια!
Θυμωμενος εβγαλε ενα τεραστιο σιδερενιο ροπαλο και πηγε να με λιωσει!

Destro
Marines
Marines

Στοιχεία Παίχτη
Haki Points:
56/1000  (56/1000)
Επίπεδο Haki:
0/3  (0/3)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line!   Δευ Jan 30, 2012 11:51 am

Πηγα να πηδηξω για να αποφυγω το ροπαλο ομως το ξυλο απο κατω μου εσπασε αφηνοντας με να αιωρουμαι στο κενο. Απο κατω ηταν θαλασσα και εγω στην τρυπα απο την οποια βυθιζοταν το πλοιο. Αν επεφτα στο νερα θα ημουν σιγουρα μακαριτης! Ο καπετανιος των πειρατων φανηκε να το χαιρεται αλλα δεν ηθελα να του δωσω την χαρα ακομη και αν πεθαινα! Eτσι μετετρεψα τα χερια μου σε λαβα κι αρχισα να του ριχνω σφαιρες λαβας σαν πολυβολο. Επιτεθηκα κανοντας τον κοσκινο και αφηνοντας το νεκρο σωμα του να πεσει στην θαλασσα πριν καν πεσω εγω!
Λιγο πριν ακουμπησω το νερο χρησιμοποιησα τις δυναμεις ριχνοντας μεγαλες ποσοτητες λαβας στη θαλασσα. Ετσι καταφερα να πατησω στην λαβα και απεφυγα την πτωση αλλα ενα κομματι ξυλου επεσε με φορα στο κεφαλι μου. Δεν ημουν προετοιμασμενος και ετσι δεν μπορεσα να το εξαυλωσω αλλα διαλυθηκε πανω στην εξωτερικη μου πανοπλια, δινοντας μου ομως μια αρνητικη ωθηση προς τα κατω...

[Τέλος] Next Stop: Red Line!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Assembly Line
» the thin line....
» Purchasing items on line
» i cant stop.............
» .... This has got to stop.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: Ο κόσμος του One Piece :: Red Line :: Reverse Mountain-