| | | [Τέλος] Next Stop: Red Line! | |
| |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Destro Marines

Posts: 4053 Join date: 11/05/2010 Age: 24 Location: Salonica
Στοιχεία Παίχτη Haki Points:
   (56/1000) Επίπεδο Haki:
   (0/3)
 | Θέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line! Δευ Jan 30, 2012 11:57 am | |
| Αυτο το κουτσουρο παραλιγο να μου κοστιζε την ζωη αφου στο τσακ δεν ακουμπησα την θαλασσα! Εκτοξευτηκα ξανα στον ουρανο με τη δυναμη του φρουτου μου και βλεποντας το πλοιο να βυθιζεται ολο και γρηγοροτερα αρχισα να ψαχνω για την βαρκα μου στον οριζοντα! Παγωσα... Η βαρκα πουθενα! Δεν μπορω να πεταω για παντα! Τι θα εκανα? Με την ακρη των ματιων μου ειδα κατι πειρατες να μπαινουν σε μια βαρκα για να μην βυθιστουν μαζι με το πλοιο! Μολις την κατεβασαν επεσα πανω τους και τιναζοντας τους εξω απο την βαρκα εμεινα μονος μεσα να κατεβαινω το Reverse Mountain προς την Μεγαλη γραμμη με το πλοιο των Πειρατων να βυθιζεται πισω μου! Μπορει να νικησα, να μπηκα και στην γραμμη αλλα ειχα στενοχωρηθει πολυ που η βαρκα μου ειχε μαλλον συντριβει! Ηταν μια βαρκα που ειχα δημιουργησει εγω! Την ειχα αναβαθμισει τελεια, ειχε πανω οπλα, αντικειμενα και φαγητο! Ειχε πραγματα που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω για να θεραπευτω. Ωστοσο ολα ηταν παρελθον. Κατεβαινοντας στην μεγαλη γραμμη οι σκεψεις ολες εξαφανιστηκαν μολις ειδα μια τερατια φαλαινα να καθεται στην εισοδο της! Ηταν τεραστια και εκεινη την στιγμη εκλεινε το στομα της! |
|  | | Destro Marines

(56/1000) Επίπεδο Haki:
   (0/3)
 | Θέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line! Δευ Jan 30, 2012 12:25 pm | |
| Ευτυχως για εμενα η φαλαινα εκλεισε το τεραστιο στομα της πριν μπω και εγω μεσα ενω τρομαγμενος περνουσα απο διπλα της ελπιζοντας να μην με δει! Για καλη μου τυχη η φαλαινα δεν με παρατηρησε και βυθιστηκε ξανα στο νερο. "Μπηκα στην μεγαλη γραμμη οποτε τετοια περιεργα ζωα δεν πρεπει να με εκπλησσουν!" σκεφτηκα και συνεχισα την βαρκαδα μου μετα το περιεργο περιστατικο. Εχοντας χασει την βαρκα μου δεν ειχα ουτε προμηθειες, ουτε ρουχα, ουτε νερο ουτε τιποτα! Καταραμενοι να ειναι οι πειρατες που εγιναν η αιτια να τα χασω ολα! Αναρωτιομουν αν υπηρχε στερια πουθενα εκει κοντα οταν ειδα εναν φαρο! Ηλπιζα να κατοικουταν και εφυγα προς τα εκει! Μολις εφτασα αρχισα να ψαχνω για σημεια ζωης. Χτυπησα την πορτα του φαρου αλλα δεν ειδα κανεναν φαροφυλακα! Κανενα ιχνος ανθρωπου. Μολις ομως αποφασισα να σπασω την πορτα να μπω μεσα για να δω αν υπαρχει τιποτα να χρησιμοποιησω απο πισω μου και μεσα απο την θαλασσα ξαναβγηκε η τεραστια φαλαινα. Απο το πανω μερος εκπληκτος παρατηρησα εναν αντρα να βγαινει και να κατεβαινει στο εδαφος. -Laboon! Μην ξαναχτυπησεις πανω στο βουνο! Πρεπει να προσεχεις τον εαυτο σου! Η φαλαινα μουγκρισε και εμεινε να τον κοιταει! -Και προσεχε τι καταπινεις!!! αυτη η βαρκα που καταπιες ειχε πολλα οπλα σιδερα και διαφορα αλλα που θα μπορουσαν να σου κανουν κακο! Η φαλαινα ξανα μουγκρισε αλλα εμενα αλλου ηταν το μυαλο μου! |
|  | | Destro Marines

(56/1000) Επίπεδο Haki:
   (0/3)
 | Θέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line! Δευ Jan 30, 2012 12:28 pm | |
| -Εεεε, με συγχωρειτε αλλα αυτη η βαρκα που λετε... Νομιζω πως ειναι δικη μου! Μηπως ξερετε πως μπορω να την βρω! -Χμμμ, πειρατης ε? Τωρα μπηκες στην γραμμη? -Μαλιστα, και πραγματικα μου λειπει αυτη η βαρκα! -Καλα, καλα! θα σε βοηθησω απλα ακολουθησε με! Ακολουθησα τον μυστηριο τυπο πανω στην φαλαινα και μπηκαμε μεσα της απο την τρυπα πανω στο σωμα της. -Ο Laboon βλεπεις ειναι μια Island Whale, τεραστια φαλαινα με πολυ ασχημο παρελθον! Την φροντιζω μιας και εχει ξεμεινει εδω στους προποδες του Reverse Mountain και προσεχω ωστε τα χτυπηματα της να μην ειναι μοιραια! -Ποια χτυπηματα της? -Βλεπεις ο laboon, εδω και πολλα χρονια περιμενει κατι φιλους του πειρατες, οι οποιοι του ειχαν υποσχεθει πως θα τον ξαναδουν μολις γυρνουσε απο την μεγαλη γραμμη. Ωστοσο... -Ποτε δεν γυρισαν... -Ακριβως και εδω και μερικα χρονια ο Laboon ξεσπα πανω στο βουνο τραυματιζοντας ασχημα τον ιδιο του τον εαυτο! Με τα πολλα λογια φτασαμε σε ενα μερος που φανηκε σαν να ηταν εξω απο το σωμα του Laboon! Ηταν γυρω γυρω ζωγραφισμενος ουρανος, ενω τα υγρα του laboon σχηματιζαν μια "θαλασσα"...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Δευ Jan 30, 2012 12:48 pm, 1 φορά |
|  | | Destro Marines

(56/1000) Επίπεδο Haki:
   (0/3)
 | Θέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line! Δευ Jan 30, 2012 12:48 pm | |
| -Εκπληκτικο... αναφωνησα. -Εγω το εφτιαξα ετσι ωστε να περναω ομορφα την ωρα μου οταν βρισκομαι μεσα στο σωμα του Laboon για να τον θεραπευω! Ελα μαζι μου. Ακολουθησα τον γερο σε ενα μικρο νησι στην μεση την μικρης θαλασσιτσας και πισω απο ενα σπιτακι που ηταν εκει βρηκα -επιτελους- την βαρκα μου! Ετρεξα και την τσεκαρα βλεποντας οτι ειχε λιγες μονο ζημιες! -Δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω! Δεν ξερω τι θα εκανα στην μεγαλη γραμμη χωρις την βαρκα μου! -Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις, αρκει να προσεξουμε πως θα την βγαλουμε εξω μιας και δεν χωραει απο εκει που ηρθαμε! -Και απο που θα παμε? -Απο το στομα! Αν και ανυσηχουσα εμπιστευτηκα τον γερο και μετα απο λιγα λεπτα βρισκομασταν διπλα στο φαρο, αφηνοντας τον laboon να φυγει στον ωκεανο και εγω εχοντας ηδη αρχισει να επισκευαζω την τελεια βαρκουλα μου! |
|  | | Destro Marines

(56/1000) Επίπεδο Haki:
   (0/3)
 | Θέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line! Δευ Jan 30, 2012 12:53 pm | |
| Καθως την επισκευαζα ο γερος με πλησιασε μαζι με δυο ποτηρια ρουμι. Μου εδωσε το ενα. -Στην υγεια σου ειπε και γελωντας κατεβασε το περιεχομενο του ποτηριου! -Στην υγεια του laboon ειπα εγω και γελασαμε και οι δυο! Οι επισκευες πηγαιναν πολυ καλα οποτε θα μπορουσα να σταματησω για λιγο και να κανω παρεα με τον... μολις συνειδητοποιησα οτι δεν γνωριζα το ονομα του!!! -Καλα, τοσες ωρες μαζι, με βοηθησες να παρω την βαρκα πισω, μου ειπες την ιστορια της φαλαινας και το ονομα σου δεν το ξερω ακομη! -Χαχαχαχα! Πραγματι! Λεγομαι Crocus! -Εμενα με λενε Rob Greywind, Crocus-san! -Στην υγεια μας λοιπον Rob Greywind! -Στην υγεια μας! KANPAI!!! Το γλεντι μας συνεχιστηκε για πολυ ωρα με φαγητο και ποτο ωσπου βραδυασε! O Crocus με φιλοξενησε στον φαρο του για το βραδυ και απολαυσα εναν πολυ ευχαριστο υπνο! Την επομενη μερα το πρωι σηκωθηκα πριν απο αυτον και τελειωσα τις επισκευες της βαρκας! Hταν ξανα σαν καινουρια. Αφου δοκιμασα να δω πως λειτουργει με την ενεργεια της λαβας μου, βλεποντας οτι παει ρολοι, ειπα να χαλαρωσω λιγο. Ο Crocus βλεποντας με να δοκιμαζω την βαρκα, χωρις να εχω καταλαβει οτι ξυπνησε, με πλησιασε και ρωτησε: -Εισαι χρηστης φρουτου του διαβολου ε? -Ναι! Μπορω και ελεγχω αλλα και γινομαι λαβα! -Λαβα? Τι ειδους φρουτου ειναι αυτο? Λογκια να υποθεσω... Τα λογκια ειναι αρκετα σπανια φρουτα... -Οντως. Και περασα πολλα για να το αποκτησω!! |
|  | | Destro Marines

(56/1000) Επίπεδο Haki:
   (0/3)
 | Θέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line! Δευ Jan 30, 2012 1:18 pm | |
| -Τωρα που εφτιαξες την βαρκα σου ποτε θα φυγεις!? -Μαλλον το μεσημερι! Δεν θελω να χαλασω ενα ακομη ωραιο παρτι! Τελειωνοντας την τελευταια μου προταση εψαξα μεσα στην βαρκα μου και βρηκα κατω απο κατι σιδερα ενα κασονι. Τραβηξα απο μεσα δυο μπουκαλια κρασι. -Αυτα ειναι απο την Micqeuot, θα σου αρεσουν! δεν φανταζεσαι ποσο κοστιζουν! -Μια χαρα φανταζομαι! Πως επεσαν στα χερια σου τετοια μπουκαλια!? -Ε! Πειρατης ειμαι! Το υπολοιπο πρωινο περασε πινοντας γελωντας και τρωγοντας και το μεσημερακι αφου ειχαμε χορτασει και σουρωσει ειχε ερει η ωρα της αποχωρησης! -Ησουν μια πολυ καλη πρωτη εμπειρια απο την μεγαλη γραμμη Crocus-san! -Ευχαριστω! Και εσυ ησουν πολυ καλη παρεα! Καλο ταξιδι στην Γραμμη! Και να προσεχεις! -Αυτο σκοπευω! Αντιο! Καθως απομακρυνομουν βγηκε και ο laboon απο την θαλασσα και με χαιρετησε με ενα βουητο! "Αντιο Laboon" ψυθιρισα. Η περιετεια στην μεγαλη γραμμη μολις ξεκινουσε... |
|  | | Monkey D. Luffy Administrator

Posts: 13636 Join date: 09/01/2010 Age: 17 Location: New World
   (666/666) Επίπεδο Haki:
   (72/72)
 | Θέμα: Απ: [Τέλος] Next Stop: Red Line! Σαβ Feb 04, 2012 1:25 am | |
| Όνομα: Rob Greywind Haki Points:- Player of the Month Points: 5 Beli: 15.000 Bounty/Fame Points: - Παρατηρήσεις: - _________________________________________________ Monkey D. Luffy - Administrator - Straw Hat Pirates - New World- Avatar +Signature Theme:Zero(Vampire Knight)
 |
|  | | | | [Τέλος] Next Stop: Red Line! | |
|
Similar topics |  |
|
| | Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| | Οδηγίες |
|
|